Rejseforsikring

Landets bedste totalløsning på rejseforsikringer. Alt på en police - nemt og enkelt

Rejseforsikring

Aftaler på rejseforsikring

Folketinget i Danmark har pr. 01-08-2014 ændret på tilskudsreglerne ved indførelse af DET BLÅ SYGESIKRINGSKORT, som gælder i EU og EØS landene.

Det betyder, at staten fra 01-08-2014 ikke længere refunderer de egenbetalingsudgifter, man måtte have inden for EU/EØS ved behandling på privat klinik eller medicinudgifter, der er ordineret i forbindelse med tilskadekomst/sygdom under rejse.

Et eksempel på dette er de nye regler i Frankrig. Hvor man fremover f.eks. på skitur med et brækket ben vil blive præsenteret for en regning fra den franske stat. Betaling for assistance på uheldsstedet samt ambulancetransport og andre udgifter, der opstår i forbindelse med redningshjælpen og transport til sygehus/klinik for behandling.

Det betyder, at man kan komme til at stå med en meget stor egenbetaling for at blive behandlet, såfremt man ikke har sikret sig, at rejseforsikringen er tilpasset de nye regler og dermed overtager den udgift, som staten ikke længere refunderer. Dette kan blive meget dyrt og behandling kan blive afvist, hvis man på privat klinik ikke kan stille sikkerhed for udgiften.

Erhvervsforsikring Danmark har samarbejdet med følgende udbydere af rejseforsikring, hvor alle dækker i henhold til de nye regler:

  • AIG Rejseforsikring
  • Gouda Rejseforsikring
  • Europæiske Rejseforsikring


Kontakt Erhvervsforsikring DANMARK for en uforpligtende snak om dit behov og et forslag til at løse det.